PREŠLI SMO NA NOVI PLEJER KOJI PODRŽAVA SVE UREĐAJE I ZA KOJEG NISU POTREBNI NIKAKVI DODACI. U TIJEKU JE AŽURIRANJE ČITAVE BAZE I VIDEA KOJI TRENUTNO NE RADE!VEĆINU CRTANIH FILMOVA MOŽETE GLEDATI SAMO POMOĆU WEB PREGLEDNIKA!

» PREUZMI CHROME
» PREUZMI FIREFOX
» PREUZMI ADOBE FLASH PLAYER

Za neke verzije potreban je mali dodatak (ekstenzija) za preglednik. Ako Vas u plejeru traži dodatak, kliknite na link i instalirajte ga u par klikova. Dodatak se preuzima sa službenih Add-on (Store) sajtova svakog od pretraživača i samim time je provjeren i siguran. Dodatak je potrebno instalirati samo jednom, a nikakve posebne postavke ne treba namještati!


INSTALACIJA DODATKA ZA GOOGLE CHROME

TamperMonkey + GKplugin Helper

1. Kliknete na naziv dodatka tj. link u plejeru (automatski prepoznaje preglednik i koji je dodatak potreban za njega) i biti ćete preusmjereni na stranicu za skidanje. U vrhu desne strane vidjeti ćete opciju “Install” – kliknete na to i sačekate nekoliko sekundi da završi.

2. Nakon instalacije dodatka kliknete na gkplugins-helper.js i otvori Vam drugu stranicu gdje odmah u vrhu imate opciju “Install”, (na slici ispod imate prikazano što točno treba kliknuti) kliknete na to, sačekate par sekundi i gotovo!

GkPlugins_Help

Nakon toga samo ponovno učitate stranicu sa sadržajem koji ste htjeli pustiti i to je to.


INSTALACIJA DODATKA ZA FIREFOX

GreaseMonkey + GKplugin Helper

Jedak postupak kao i za Chrome, razlika je jedino u nazivu dodatka. Potrebno za gledanje videa sa izvorima sa video servisa poput: Thevideo, Vodlocker i Openload.

UKOLIKO SE NA “PLEJERU” POJAVI ZATAMNJEN EKRAN TE U SREDINI PORUKA DA INSTALIRATE EKSTENZIJU, KLIKNITE NA LINK I INSTALIRAJTE OVAJ MALI DODATAK GREASEMONKEY, TE ZATIM SKRIPTU GKPLUGINS HELPER.

greasemonkey

Nakon instalacije dodatka, ponovno pokrenite preglednik, učitajte crtani koji želite gledati i pustite video!

  • AKO VIDEO IZBACI GREŠKU “NOT FOUND” ILI SLIČNO – OSVJEŽITI STRANICU I PUSTITI ISPOČETKA!
  • AKO VIDEO ZASTAJKUJE (trza) – PAUZIRATI PAR MINUTA I ONDA OPET PUSTITI NA GUMB PLAY!
  • AKO VIDEO IZBACI GREŠKU “FILE IS INVALID OR DELETED” – KONTAKTIRAJTE NAS DA GA AŽURIRAMO!

  • Uživajte u najboljim crtanim filmovima online!

    CrtaniOnline.NET