Penguins Of Madagascar “Pingvini s madagaskara” (2014)

09/01/2015 23:08

Pingvini-sa-madagaskara_RS_plakatNajelitniji tim na svijetu kojeg čine Spika, Kompa, Rico i Pišta, dobro poznata četvorka iz animiranog Madagaskar serijala, kreće u misiju za koju su se pripremali cijeloga života: na njihova krhka pingvinska leđa past će zadatak spašavanja svijeta! Kako bi u tome uspjeli morat će otići na vrući afrički otok, a njihovo (ne)snalaženje u svim (ne)mogućim situacijama uzrokovat će glavobolje tajnoj agenciji Sjeverni vjetar za koju rade, ali i mnogima koji su podcijenili njihov naivan izgled. Među njima će se naći i genijalni dr. Oktavijus Špric, znanstvenik iza čije se ljudske maske krije strašna hobotnica…

Žanr: Animirani, Komedija, Avantura, Obiteljski
Godina: 2014.
Redatelj: Eric Darnell, Simon J. Smith
Glavne uloge: Benedict Cumberbatch, John Malkovich, Peter Stormare
Jezik: engleski
Titlovi: hrvatski (titlovi.com)

Film Pingvini s Madagaskara novi je hit studija DreamWorks Animation (Kako da dresirate svog zmaja 1 i 2, Avanture gospodina Pibodija i Šermana, Šrek…)!

Otkrijte istinu o tome gde je tajna misija započeta. U svetu koji je pun tajni, Pingvini sa Madagaskara će vam otkriti da je borba protiv zla zapravo crno bela. U naizmeničnim akcionim i komičnim momentima, zadaci će ih odvesti na destinacije širom sveta.

IMDb link / Rotten Tomatoes