Hotel Transylvania 2 (2015) HD

18/12/2015 21:39

hotel_transylvania_two

Drakula i njegovi prijatelji pokušavaju izvući čudovište u svom pola čovjeka, pola vampir unuku kako bi zadržali Mavis od napuštanja hotela.

Nastavak animirane uspješnice – Hotel Transylvania 2, animacijske divizije filmskog studija Sony, vraća Drakulu (i ostala čudovišta) na veliko platno, ovog puta sa zadaćom da od voljenog unuka napravi pravog vampira. Genndy Tartakovsky je ponovno zadužen za režiju.

Naziv: Hotel Transylvania 2 (2015)
Žanr: Animirani, komedija, obiteljski
Režija: Genndy Tartakovsky
Uloge: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez
Trajanje: 1h i 30min

IMDb link

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje… Drakulin hotel koji je iz početka kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Murrayja, Waynea i Griffina kako bi sa svojim unukom Dennisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim nitko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u obiteljski posjet hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmikolike! (art-kino)

Hotel Transylvania 2 (2015) – ALTERNATIVNI LINK


(koristiti ako glavna verzija slučajno “zašteka” ili vam trenutno ne radi)

NAJAVA ANIMIRANOG FILMA (SINKRONIZIRANO)